Gémes Természetjáró Egyesület

közhasznú szervezet 

 

Kezdőlap

Magunkról

Híreink

2009. évi hírek

2008. évi hírek

2007. évi hírek

2006. évi hírek

2005. évi hírek

 

 

 

Egyesületi hírek 2010.

 

A Budapesti Tájékozódási Túrabajnokság középfokú mezőnyében Farkas Sándor és  Szabó Zsuzsanna a 2010. évi összetett versenyben ezüstérmet szerzett. A kiemelt középfokú bajnokságban Dravecz Ferenc a 4., az alapfokú bajnokságban Bruckner Viktor és Fodor Zoltán a 10. helyen végzett.  Gratulálunk a teljesítményekhez.

A Budapesti Természetbarát Sportszövetség újonnan megalakult Tájékozódási Verseny Bizottságának vezetője Lehoczki Zoltán, helyettese Dravecz Ferenc lett.

Október elején végre megépítettük Istenmezején a hiányzó kéményt, így most már legközelebb kipróbálhatjuk az új kályháinkat is.

Egyesületünk elnöke, Lehoczki Zoltán a kerület sportéletében eltöltött két évtizedes eredményes tevékenységéért a XIX. kerületi önkormányzat képviselő-testületétől a „Kispest Sportjáért Díj” kitüntetést vehette át.   

Jól sikerült az erdélyi kirándulásunk: fürödtünk a szovátai sós tavakban, gyógyiszapot kentünk magunkra, voltunk a Békás-szorosban, a Gyilkos tónál, a Békási duzzasztógátnál, megnéztük a parajdi sóbányát és a Sószurdokot, jártunk Korondon, az 1800 méter magas Madarasi Hargitán, a Tordai-hasadékban, a tordai sóbányában valamint a Szováta környéki hegyekben.

Sikeres volt idei legnagyobb rendezvényünk, a Gémes 40/30/20 teljesítménytúra. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, így a túrát 108-an teljesítették. A szervezésben 18-an működtek közre.

Június 5-én újabb kisbaba született egyesületünkben: Pap-Uitz Márk, Józsi és Éva második gyermeke. Sok boldogságot kívánunk nekik is!

Április 20-án megszületett Laczkó Hanna, Ramóna és Zsolti második kislánya. Sok boldogságot kívánunk nekik!

Egyesületükből Szalai László és Lehoczki Zoltán elvégezte a BTSSZ útjelzésfestő és karbantartó tanfolyamát.

Egyesületünk márciusi közgyűlésén az egyesület rendes tagjává választottuk Batha Évát és Szatmári Andrást.